fbpx
Winkelwagen

Gratis bezorging en montage

Showroom in Hoogeveen

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!*

Het team

Benieuwd wie er achter BuitenDuurzaam verstopt zit? Samen met dit enthousiaste team maken wij jou buitenmeubelen. Je bent van harte welkom om eens langs te komen in de showroom! Bezorgen doen we vaak in een team van twee personen, wie weet zie jij ons wel bij de volgende bezorging bij jou thuis!

Ontmoet ons

Hans

Data en Financieel

Geen bedrijf functioneert zonder goed ingericht en werkende systemen. Hans houdt overzicht over de bedrijfsprocessen door dit vanaf begin goed op te stellen. Met zijn kritische en exacte instelling is Hans hier het perfecte persoon voor. 

Ontmoet ons

Henk

Productie en Logistiek

Henk is een van onze productiemedewerkers, hij zorgt voor hoge kwaliteitsproducten door in de werkplaats scherp te zijn. Grote kans dat jouw producten door Henk zijn gemaakt en afgewerkt. Ook vindt Henk het leuk om de tuinmeubelen te bezorgen , dus wie weet komt hij binnenkort jouw tuinmeubelen thuis monteren!

Ontmoet ons

Lisa

Marketeer en Bezorging

Lisa houdt zich bezig met de uitstraling van BuitenDuurzaam. Ze beheert de sociale media en verzorgt de verdere bekendheid van ons bedrijf en de producten. Ze heeft een goed oog voor detail en is zeer creatief. Lisa werkt daarnaast mee in de montage en bezorging van jouw meubels! Grote kans dat je haar tegenkomt als we bij jou komen bezorgen!

Ontmoet ons


Robert de Haan

Oprichter

Robert heeft een grote passie voor hout en productie. Hij vindt persoonlijk klantcontact belangrijk en daarom voorziet hij je ook graag van advies! Met zijn ervaring in het maken en verkopen van meubels heeft hij de benodigde ervaring voor BuitenDuurzaam. Robert houdt zich bezig met nieuwe product ontwikkelingen, planning voor de productie en het dagelijks leiden van het bedrijf. Robert zul je misschien ook tegenkomen bij het bezorgen van jouw producten, aangezien hij graag ziet waar de producten terechtkomen. 

Ontmoet onsPieter Zigterman

Oprichter

Pieter heeft een brede interesse in het technische bedrijfsleven. Zijn passie voor duurzaamheid en energie komen goed van pas voor de verdere ontwikkelingen voor BuitenDuurzaam. Pieter houdt zich bezig met de verkopen, planning voor de bezorgingen en het dagelijks leiden van het bedrijf. Grote kans dat Pieter je te woord staat wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom en werkplaats.

Ontmoet onsPeter

Productie

Peter helpt bij het maken van de producten in de werkplaats. Zagen, schuren en het monteren van het hout voor zover mogelijk, hij doet het! Peter is precies en wil dat het hout mooi afgewerkt is, dat kunnen wij natuurlijk goed gebruiken om de kwaliteit te waarborgen!