fbpx
Winkelwagen

Gratis bezorging en montage

Showroom in Hoogeveen

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!*

Over ons

BuitenDuurzaam staat voor eerlijk, uniek en duurzaam. Graag vertellen we je meer over ons bedrijf op deze pagina. Bekijk ook ons team waarmee we te werk gaan!

Wie wij zijn

BuitenDuurzaam is een jong bedrijf die is opgericht door Robert de Haan en Pieter Zigterman. Twee kameraden die elkaar tijdens hun studie Technische Bedrijfskunde hebben ontmoet. Inmiddels is het team uitgebreid naar meerdere medewerkers.

BuitenDuurzaam is ontstaan vanuit het succes van DuuMaa – Tafels. Dit bedrijf is vooral gefocust op het maken van tafels, bij BuitenDuurzaam hebben we het assortiment uitgebreid! Met de missie om duurzame en unieke te produceren, hopen wij onze klanten blij te maken! 

Je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk advies. Je kan onze producten bekijken in de showroom. Heb je ook interesse in de productie hiervan? Dan maken we een rondje door de werkplaats. 

Je bent van harte welkom van maandag tot zaterdag in onze showroom!
Ma – vrij: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
 Wil je graag buiten de tijden om langskomen? Neem dan even contact op. 

BuitenDuurzaam is gevestigd aan de A G Bellstraat 26 in Hoogeveen.

Met duurzame groet,

Pieter en Robert 

Eerlijk

BuitenDuurzaam staat voor duidelijke communicatie en een goede prijs. Wij vinden het belangrijk dat klanten weten waar ze aan toe zijn zonder verassingen achteraf.

Uniek

Van onbewerkt hout tot aan het bezorgen en monteren van het product bij jou thuis, BuitenDuurzaam heeft het in eigen beheer, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Duurzaam

Zowel in de keus voor onze materialen als in het productieproces gaan wij duurzaam te werk. Hiermee zorgen we voor een lange levensduur van jou buitenmeubel

Wat klanten over ons zeggen