Tuinstoel Zwart

Met zwarte tuinstoelen zit je altijd goed! Alle tuinstoelen zijn gemaakt van kunststof materiaal en daardoor onderhoudsvriendelijk. Naast de 3 uitvoeringen tuinstoel voor de tuintafels hebben we nu ook een bijpassende barkruk!

Tuintafel Buitentafel 300cm 8 personen
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

  • Tuinstoel Senna Stapelstoel comfortabele
    69.00 Product bekijken
  • Tuinstoel Ava Stapelbare comfortabele tuinstoel
    74.00 Product bekijken
  • Barkruk Senna | Barstoel Zwart
    119.00 Product bekijken
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Tuinstoel Zwart

Met tuinstoel Senna zwart ga jij voor een functionele en stijlvolle stoel! Door het open design krijgt de stoel een ruimtelijke uitstraling. Ben je op zoek naar een kuipstoel? Ga dan voor onze Tuinstoel Ava Zwart. De leuningen en vorm van de kuip zorgt voor een comfortabele zitting.

Een groot voordeel van onze tuinstoelen is dat de tuinstoelen stapelbaar zijn per 4 stuks! Zo kun je ze dus makkelijk opbergen in de winter zonder dat het veel ruimte inneemt.

Wat is het beste materiaal voor tuinstoelen?

Deze tuinstoel wordt gemaakt van gerecycled polypropyleen kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de tuinstoel bestand is tegen water en dus niet zal gaan rotten of verroesten. Daarnaast is de tuinstoel UV bestendig.

Hoe breed is een tuinstoel?

Een gangbare maat voor een tuinstoel is 60cm. Tuinstoel Senna en Ava hebben een breedte van 59cm. Wanneer je wilt uitrekenen hoeveel stoelen er aan jouw tafel passen is het slim om rekening te houden met 70cm pers stoel zodat je ook nog wat bewegingsruimte hebt. We hebben in deze blog al een overzicht voor je gemaakt. We vertellen je welke afmeting tafel past bij jouw wensen. Daarin zetten we de meest gangbare maten alvast voor jouw op een rij zodat je makkelijk een lengte kunt kiezen bij het aantal personen dat je zoekt!

Onderhoud van mijn tuinstoel

Onze tuinstoelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. BuitenDuurzaam dus ;) Daarnaast zorgt het materiaal ervoor dat de stoelen zo goed als onderhoudsvrij zijn! Schoonmaken kan natuurlijk nooit kwaad en bevordert de levensduur van meubelen. We raden daarbij aan om een lauwwarm sopje te maken en de stoelen af te nemen met een zachte doek of spons. Zo voorkom je dat het zand of ander vuil beschadigingen achterlaat in het plastic.

Soorten tuinstoelen

Tuinstoel Senna is naast zwart ook verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs & taupe. Combineer jouw favoriete kleuren tuinstoel bij een zelf samengestelde tuintafel en creeëer jouw droomset!

Tuinstoel Ava is naast zwart verkrijgbaar in wit en groen.

Naast tuinstoelen vind je bij ons ook barkruk Senna. Dat is tuinstoel Senna, maar dan de lucht in & geschikt voor aan een bartafel! Deze zwarte barkruk heeft het zelfde ruimtelijke design en beschikt over een voetsteun voor een comfortabele zit.