Tuinstoel-Groen

Groen moet je doen! Een mooie kleur om mee te spelen in jouw tuininrichting. Want zeg nou eerlijk, in elke tuin is wel iets groens te vinden toch? Des te leuker het is om die kleur weer terug te laten komen in jouw tuinmeubelen!

Tuinstoel-Groen
Show Filters

Enig resultaat

  • Tuinstoel Ava | Comfortabele stapelbare kuipstoel | Groen
    74.00 Product bekijken
Show Filters

Enig resultaat

Tuinstoel Ava Groen

Ben je op zoek naar een kuipstoel in een uitspringende kleur? Ga dan voor onze Tuinstoel Ava in de kleur groen! De leuningen en vorm van de kuip zorgt voor een heerlijk comfortabele zitting.

Groene tuinstoel kopen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een groot voordeel van onze tuinstoelen is dat de tuinstoelen stapelbaar zijn per 4 stuks. Zo kun je ze dus makkelijk opbergen in de winter zonder dat het veel ruimte inneemt!

Wat is het beste materiaal voor tuinstoelen?

Deze tuinstoel wordt gemaakt van gerecycled polypropyleen kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de tuinstoel bestand is tegen water en dus niet zal gaan rotten of verroesten. Daarnaast is de tuinstoel UV bestendig.

Hoe breed is een tuinstoel?

Een gangbare maat voor een tuinstoel is 60cm. Tuinstoel Senna en Ava hebben een breedte van 59cm. Wanneer je wilt uitrekenen hoeveel stoelen er aan jouw tafel passen is het slim om rekening te houden met 70cm pers stoel zodat je ook nog wat bewegingsruimte hebt. We hebben in deze blog al een overzicht voor je gemaakt. We vertellen je welke afmeting tafel past bij jouw wensen. Daarin zetten we de meest gangbare maten alvast voor jouw op een rij zodat je makkelijk een lengte kunt kiezen bij het aantal personen dat je zoekt!

Onderhoud van mijn tuinstoel

Onze stoelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De tuinstoelen zijn daarom zo goed als onderhoudsvrij! Schoonmaken van tuinstoel Senna en Ava kan natuurlijk nooit kwaad. We raden het daarbij aan om een lauwwarm sopje te maken en de stoelen af te nemen met een zachte doek of spons. Zo voorkom je dat het zand of ander vuil beschadigingen achterlaat in het plastic.

Soorten tuinstoelen

Tuinstoel Ava is naast groen ook verkrijgbaar in zwart en wit.

Ben je op zoek naar een ander design? Ga dan voor onze populaire tuinstoel Senna. Tuinstoel Senna is verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren; wit zwartgrijs & taupe. Combineer jouw favoriete kleuren tuinstoel bij een zelf samengestelde tuintafel en creeëer jouw droomset!

Naast tuinstoelen vind je bij ons ook barkruk Senna. Dat is tuinstoel Senna, maar dan de lucht in & geschikt voor aan een bartafel! Deze barkruk heeft het zelfde ruimtelijke design en beschikt over een voetsteun voor een comfortabele zit.