Bartafels

Onze bartafels worden gemaakt van duurzaam Douglas hout en zijn voorzien van een stalen onderstel. Kies uit één van de vier verschillende onderstellen en lengte tafel om zo jouw perfecte tuintafel samen te stellen!

Bartafels
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

 • Bartafel Buiten met krukken
  675.00 Product bekijken
 • Bartafel Buiten met krukken
  845.00 Product bekijken
 • Bartafel Buiten met krukken
  675.00 Product bekijken
 • Bartafel Buiten met krukken
  675.00 Product bekijken
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Bartafels voor buiten

Geniet van een heerlijke borrel of diner met vrienden of familie aan een prachtige bartafel van Buitenduurzaam. Onze bartafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kun je jarenlang plezier hebben van jouw bartafel.

Buitenduurzaam heeft een prachtige collectie bartafels voor buiten. Of je nu op zoek bent naar een bartafel voor 2 personen of een bartafel voor 8 personen, bij Buitenduurzaam vind je altijd de perfecte bartafel voor jouw tuin. In deze tekst lees je alles over de bartafel van Buitenduurzaam, de verschillende materialen, afmetingen en duurzaamheid.

Bartafel voor 4, 6 of 8 personen

In onze collectie vind je bartafels voor 2 personen, 4 personen, 6 personen en 8 personen. Ook hebben we bartafels met krukken en bartafels zonder krukken. Geheel naar eigen wens samen te stellen. Per aantal personen is aangegeven welke lengte ideaal is. Afwijken daarvan is natuurlijk mogelijk!

Duurzame bartafel

De bladen bartafels worden gemaakt van duurzaam Douglas hout. De bartafel gaat daardoor voor langere tijd mee, 10 tot 15 jaar. Kies daarnaast voor behandeling om de kleur te behouden. Houd er dan wel rekening mee dat je de bartafel 1 a 2 keer per jaar moet behandelen.

Bekijk onze collectie bartafels online of kom langs in onze showroom!