Tuinstoel Grijs

Combineren kun je leren! Een grijze stoel is een rustige basiskleur die makkelijk te combineren valt met andere kleuren en materialen.

Tuinstoel Grijs
Show Filters

Enig resultaat

  • Tuinstoel Senna stapelbare comfortabele Tuinstoelen
    69.00 Product bekijken
Show Filters

Enig resultaat

Tuinstoel Senna Grijs

Met tuinstoel Senna in de kleur grijs ga jij voor een functionele en stijlvolle stoel! Door het open design krijgt de stoel een ruimtelijke uitstraling. De leuningen en vorm van de kuip zorgt voor een comfortabele zitting. Een ander groot voordeel is dat de tuinstoelen stapelbaar zijn per 4 stuks! Zo kun je ze dus makkelijk opbergen in de winter zonder dat het veel ruimte inneemt.

Wat is het beste materiaal voor tuinstoelen?

Deze tuinstoel wordt gemaakt van gerecycled polypropyleen kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de tuinstoel bestand is tegen water en dus niet zal gaan rotten of verroesten. Daarnaast is de tuinstoel UV bestendig.

Hoe breed is een tuinstoel?

Een gangbare maat voor een tuinstoel is 60cm. Tuinstoel Senna is 59cm. Wanneer je wilt uitrekenen hoeveel stoelen er aan jouw tafel passen is het slim om rekening te houden met 70cm pers stoel zodat je ook nog wat bewegingsruimte hebt. We hebben in deze blog al een overzicht voor je gemaakt. We vertellen je welke afmeting tafel past bij jouw wensen. Daarin zetten we de meest gangbare maten alvast voor jouw op een rij zodat je makkelijk een lengte kunt kiezen bij het aantal personen dat je zoekt!

Onderhoud van mijn tuinstoel

Onze stoelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De tuinstoelen zijn daarom zo goed als onderhoudsvrij! Schoonmaken van tuinstoel Senna kan natuurlijk nooit kwaad. We raden het daarbij aan om een lauwwarm sopje te maken en de stoelen af te nemen met een zachte doek of spons. Zo voorkom je dat het zand of ander vuil beschadigingen achterlaat in het plastic.

Soorten tuinstoelen

Tuinstoel Senna is naast grijs ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit & taupe. Combineer jouw favoriete kleuren tuinstoel bij een zelf samengestelde tuintafel en creeëer jouw droomset! Op zoek naar een andere soort tuinstoel? Ga dan voor onze kuipstoel Ava, ook verkrijgbaar in meerdere kleuren! Van zwart en wit tot groen.

Naast tuinstoelen vind je bij ons ook barkruk Senna. Dat is tuinstoel Senna, maar dan de lucht in & geschikt voor aan een bartafel! Deze barkruk heeft het zelfde ruimtelijke design en beschikt over een voetsteun voor een comfortabele zit.