Big Green Egg

De Big Green Egg is de perfecte kamado om heerlijk in te koken, grillen, bakken, roken, stoven en gerechten in te slow cooken. In de kamado ontstaat een perfect luchtcircuit die er voor zorgt dat de gerechten extra mals worden.

Big Green Egg
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

 • Big Green Egg medium
  1,345.00 Product bekijken
 • Big Green Egg Large
  1,740.00 Product bekijken
 • Big Green Egg small kamado
  995.00 Product bekijken
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

De Kamado voor jouw perfecte bbq!

Met de komst van de Kamado til je elke bbq naar een hoger niveau door de veelzijdigheid van deze prachtige Kamado. Bij BuitenDuurzaam kies je voor jouw passende afmeting van maat S tot maat L. Zoek je een bijpassende bbq tafel? Bekijk dan ons assortiment aan barbecue tafels en stel jouw buitenkeuken samen!

Waarom kiezen voor een Kamado?

De prijs van een Kamado ligt hoger dan de gemiddelde barbecue dus we snappen dat je niet zomaar de keus voor een Big Green Egg zult maken. Daarom leggen we je graag uit wat de voordelen en meerwaarde van een Kamado zijn zodat jij een weloverwogen keus kunt maken ;) Waar een gewone bbq beperkt is tot grillen en bakken kun je met een Kamado heel veel verschillende kanten op. Naast bakken en grillen is een Big Green Egg geschikt voor koken, roken, stoven en slow cooking. Een echt aanwinst voor de bbq liefhebber dus! De eigenschappen van het ei zorgen ervoor dat jouw gerechten en recepten op unieke wijze worden bereid, ultiem genieten!

Eigenschappen

Een kamado wordt gemaakt van sterk keramiek wat de volgende voordelen met zich meebrengt:

 • Keramiek kan goed tegen de hitte
 • De temperatuur binnen in het ei blijft lang stabiel
 • Zuinig in verbruik van het houtskool

Is een Big Green Egg een Kamado?

Zeker weten! En nog wel de allereerste op de markt! Big Green Egg is ontworpen in Amerika en je herkent de Kamado aan zijn bekende groene kleur. Het merk bestaat al 50 jaar en blinkt uit in originaliteit, kwaliteit, service en garantie. Niet de goedkoopste optie maar als bedrijf staan we voor duurzaamheid en Big Green Egg sluit daar goed bij aan. Met de keus voor een Big Green Egg kun je generaties lang vooruit én ook nog eens heerlijk genieten van een veelzijdig product.

Accessoires voor mijn Big Green Egg

Wil je jouw Kamado makkelijk kunnen verrijden maar ben je niet op zoek naar een bbq tafel? Ga dan voor het BGE nest zodat jij flexibel de kamado kan verplaatsen waarheen en wanneer je maar wil!

Op zoek naar houtskool van hoogwaardige kwaliteit? Met de Big Green Egg houtskool ben jij verzekerd van een langdurige brandtijd. De originele kolen van Big Green Egg geven een natuurlijke smaak aan jouw gerecht en is afkomstig van de beuk en haagbeuk, FSC gecertificeerd & 100% natuurlijk!

Vorm jouw eigen buitenkeuken!

Ben jij in bezit van een Kamado maar komt hij nog niet helemaal tot zijn recht? Wij zijn aan de slag gegaan met verschillende ontwerpen voor buitenkeukens waarin de Kamado centraal staat. Zo hebben we een heel aantal opties en mogelijkheden samengesteld zodat jij makkelijk jouw eigen buitenkeuken kunt samen stellen! Bekijk hier onze bbq tafels, stel losse modules samen óf neem contact op en ga samen met ons aan de slag voor jouw tuinontwerp!