fbpx
Winkelwagen

Gratis bezorging en montage

Showroom in Hoogeveen

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!*

Welke lengte tafel heb ik nodig?

Welke maat tafel pas het best in jouw tuin? Dat ligt aan de grootte van je tuin maar het is ook handig om te weten voor hoeveel personen je een tafel zoekt! In deze blog leggen we je uit waar je rekening mee moet houden en geven we je een overzicht als hulpmiddel.

Per persoon of per stoel reken je ongeveer 70cm. Het is natuurlijk fijn om ook nog wat beweegruimte te hebben en daarnaast nemen de stoelpoten ook wat ruimte in Hieronder zie je een overzicht van het aantal personen met daarbij de aanbevolen lengtes tafel. Als je het nog lastig vindt om een keus te maken kun je gaan voor één van de dikgedrukte maten, die verkopen we het meest 😉

Overzicht aanbevolen lengtes bij het aantal personen

Personen & stoelen Aanbevolen lengte(s)
4 180cm, 200cm
6 220cm, 240cm, 260cm
8 280cm, 300cm, 320m
10 350cm, 375, 400cm

Hoeveel stoelen passen er om mijn tafel?

Hierboven zie je in het overzicht precies hoeveel stoelen bij de lengte passen.
Let op; Bij de maten hebben we geen rekening gehouden met de stoelen aan de kop, dus aan het tafeleind. Mocht je daar wel een stoel neer willen zetten dan kan je dus bij een tafel van 200cm 6 stoelen kwijt in plaats van 4. Rondom een tafel van 300cm passen dan 10 stoelen enzovoort!

Zit jouw maat tafel nou niet tussen het rijtje en ben je op zoek naar maatwerk? Twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen of even te bellen, samen komen we er vast uit!

Ontvang de laatste updates

Op de hoogte blijven van de laatste updates op het gebied van energie besparing? Wij houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Gerelateerde posts

Volg ons op de socials!